info Regulament

Termeni si conditii:

a. 'Serviciu' – reprezinta pagina web si continutul acesteia.

b. 'Utilizator' – persoana care viziteaza si/sau utilizeaza pagina conform regulamentului.

c. “Test' – intrebarile, care fac parte din continutul Serviciului.

1. Rezulatul testului nu poate fi considerat conform realitatii si nu poate fi utilizat drept sursa de informatii. Esta facut doar in scop de divertisment

2. Serviciul trebuie utilizat conform regulamentului.

3. Completarea testului de catre utilizator este gratuita, dar rezultatul testului poate fi obtinut numai dupa achitarea platii de 3 euro.

4. Lista de preturi:

Metodele de plata si preturile:

a) Printr-un SMS cu textul publicat de serviciu trimis la numarul 1442 cu textul PAD, costul unu sms este de 3,00 euro plus tva, codul este valabil 48 de ore. Trebuie trimis 1 SMS.

5. Nu ne asumam raspunderea pentru necunoasterea acestui regulament, a preturilor serviciilor si a propriilor posibilitati financiare. Utilizatorul nu are dreptul la returnarea costului codului de acces.

6. Pentru a deveni Utilizator al testului, persoana interesata trebuie sa fie majora sau sa obtina acordul tutorilor sau al reprezentantilor legali.

7. Acceptarea regulamentului de catre Utilizator la inceputul Testului inseamna cunoasterea prezentului regulament.

8. Utilizatorul a luat cunostinta si accepta conditiile prezentului regulament.

Trimiterea unui mesaj SMS si introducerea codului de acces la site inseamna ca sunteti de acord sa primiti la adresa expeditorului (e-mail sau telefon) informatia comerciala transmisa de catre administratorul site-ului in numele sau propriu sau in numele unor terte persoane.

10. Contactul cu administratorul site-ului: [email protected]


Click aici pentru a face testul acum.


Cateva din intrebarile voastre isi vor gasi raspunsul aici: vezi cand mori, afla cand mori test, in cat timp mori test, test la ce varsta mori, cand mori, afla data mortii tale test, test gratuit afla cand vei muri, testul mortii, afla cand mori, cand vei muri?, la cati ani mori, afla presupusa data a mortii, test la cati ani mori


chml